info@rtvkoeopzolder.nl

Over ons

Geeft onzin aan het leven!

Huhhh.. RTV Koe op zolder?
Heb je dat ook wel eens: je hoort iets geks of je ziet iets mals, maar je weet niet wat het is…, maar het voelt wel als FUN!

Kijk en dat is RTV KOE OP ZOLDER! Gewoon holderdebolder koeopzolder weetjewel..?!
Onzin nemen we serieus. En graag zouden we weten waarom iets dan wel zo belangrijk is. De mening van de poldermens vinden we interessanter dan die van Jesse Klaver of Catherine Keyl.

Wat we gaan doen is een aantal regionale filmpjes maken, noem het regionale TV -rtv-. Voor wie? Jan met de cap en Bep met de legging. Je kunt onze koecar van RTV Koe op zolder overal verwachten in de Vijfheerenlanden. We zouden zo maar kunnen vragen wat jouw kalverliefde was of waarom er een kabouter in je tuin staat. We gaan natuurlijk ook stunten met de koe. We weten dat Sjors, ja die… enthousiast is voor RTV KOZ. In de polder moet wel wat te beleven zijn vindt hij, mooi dat vinden wij ook. HABOE!

Wie zijn wij?
Dat weten we zelf ook niet zo goed, maar we kunnen wel een paar namen geven:
Sjaak en Bram hadden een idee, maar inmiddels zijn Willem, Danny, Esther, Henk, Kees, Ralph, Jonathan en natuurlijk Jan er al met de koe vandoor. De koe is los! Misschien kent u de heren wel van toen…met die borden en de Hoge Heeren en Niemansland.

We gaan die Koe van Zolder halen en lekker laten dollen! HABOE HABOE!